Afbeelding invoegen
Microsoft Acces Basis

In de actieve en praktijkgerichte cursus Access Basis wordt aandacht besteed aan de benodigde basisvaardigheden voor het werken met Access. Daarbij staan het opzetten van nieuwe databases, het maken van selectiequery’s, rapporten en formulieren centraal.

Voor wie?

U wilt de basisfuncties van Access leren. Zoals het maken van databases, het gebruik van selectiecriteria en query's en het maken van formulieren en rapporten.

Doel

Na afloop van de training:

  • kent u de logica en werking van Access
  • kunt u uw nieuwe databases efficiënt en toekomstgericht opzetten
  • kunt u werken met bestaande databases
  • kunt u gegevens filteren met een selectiequery
  • weet u hoe rapporten en formulieren te ontwerpen
  • heeft u de opleidingsthema’s toegepast in opdrachten en cases

Aanpak

De enthousiaste docent verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met uitleg en aansprekende praktijkvoorbeelden. Dit wordt afgewisseld met oefeningen en opdrachten, die op de PC worden uitgevoerd. Het lesmateriaal dat gebruikt wordt kunt u later gebruiken als naslagwerk of zelfstudiemateriaal.

Duur, tijden en certificaat

De opleiding duurt 2 dagen. De lesdag begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Aan het eind van de opleiding ontvangt u een certificaat.

Bijzonderheden

Vanzelfsprekend kan deze training ook privé worden verzorgd, in projectvorm worden georganiseerd of exact op maat worden gesneden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op of bel (010)249 0938 voor meer informatie en bespreking van uw wensen.

Welke voorkennis heeft u nodig

Kennis van MS Windows is noodzakelijk.

 Inhoud