Micrsoft Outlook masterclass

In deze masterclass komen alle handigheidjes en vaak onbekende functies van Outlook aan bod. Na afloop kunt u alle opgedane kennis direct inzetten en Outlook optimaal en efficiënt benutten!

Voor wie

Iedereen die zijn productiviteit met Outlook wil verhogen, iedereen die efficiënt samenwerkt met collega’s, bijvoorbeeld managementondersteuners, (directie)secretaresses en officemanagers.

Doel

Na afloop van de training:

  • past u direct alle slimme Outlooktoepassingen toe op uw werkplek

Voorkennis

U gebruikt Outlook voor uw dagelijkse werkzaamheden. U beheerst de e-mailfunctionaliteit van Outlook en u kent de basisfuncties.

Aanpak

De enthousiaste docent verduidelijkt de nieuwe onderwerpen met uitleg en aansprekende praktijkvoorbeelden. Dit wordt afgewisseld met oefeningen en opdrachten, die op de PC worden uitgevoerd. Het lesmateriaal dat gebruikt wordt kunt u later gebruiken als naslagwerk of zelfstudiemateriaal.

Duur, tijden en certificaat

De opleiding duurt 1 dag. De lesdag begint om 9.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Aan het eind van de opleiding ontvangt u een certificaat.

Bijzonderheden

Vanzelfsprekend kan deze training ook privé worden verzorgd, in projectvorm worden georganiseerd of exact op maat worden gesneden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op of bel (010)249 0938 voor meer informatie en bespreking van uw wensen.

inhoud